Living Bike Farensin Team vă invită pe 12 decembrie 2021, la  PORUMBACU Ciclocros by Living Bike FARESIN TEAM , concurs care reprezinta etapa a 5 a si ultima a Cupei Nationale la Ciclocros. 

Locația: Porumbacu de sus, zona turistica, Pensiunea Negoiu.

Data: 12 decembrie 2021

Competiția are format CX – ciclocros, iar organizatorii propun un traseu de 2.7 km cu o diferență de nivel de 65m. Se vor parcurge mai multe tururi în funcție de categoria de vârstă.

Competiția face parte din Cupa Natională la Ciclocros, etapa a 5 a. 

La competiție  pot participa  toti sportivii legitimați la Federația Româna de Ciclism, indiferent de categoria din care fac parte, respectiv, copii, cadeti, juniori, elite, master, masculin sau feminin.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.livingbike.ro, până pe 10 Decembrie 2021, orele 14:00. Înscrierile se vor putea face și la fața locului. 

Confirmarea înscrierilor și preluarea numerelor se fac la Race Office competiției aflat lângă linia de start, sambata 11.12.2021 între orele 14:00 și 18:00.

IMPORTANT
Pentru că știm ca sunt foarte mulți iubitori de MTB care doresc să participe la competiții chiar și iarna, vă anunțăm că, în aceeași zi, adică pe 12 decembrie, la Porumbacu se va organiza o competiție pe un traseu asemanator, pentru MTB-iști

Vizitați www.livingbike.ro pentru mai multe detalii cu privire la regulament, ghidul tehnic și înscrieri.”