INFORMARE DE PRESĂ

28 septembrie 2023

Federația Română de Ciclism anunță reprogramarea Turului României pentru 2024

 

Din motive independente de organizatori și parteneri, Consiliul de Administrație al Federației Română de Ciclism a decis amânarea ediției din acest an și reluarea competiției în 2024.

Din dorința de a duce mai departe tradiția Turului României și de a îi asigura o continuitate firească, am amânat această decizie până în ultimul moment posibil, timp în care au fost întreprinse numeroase eforturi de rezolvare a situației. Cu toate acestea, perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului ne pune în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare și contractare a furnizorilor necesari în timp util.

Dorim să transmitem mulțumiri partenerului principal, Auchan România, și tuturor sponsorilor pentru susținerea asigurată și în acest an pentru realizarea Turului României, aferentă părții private de finanțare. De asemenea, adresăm mulțumiri Agenției Naționale pentru Sport pentru deschiderea manifestată și pentru eforturile instituționale făcute în sprijinul nostru.

Avem convingerea că toate părțile implicate au fost animate de bune intenții și că ne vom reuni în cel mai scurt timp pentru a organiza Turul României 2024 la cele mai înalte standarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *