Ede Molnar, Campionul European la proba de Cross Country Eliminator, îmbrăcat în hainele naționalei, a terminat pe locul al cincilea a cincea etapă a Cupei Mondiale la aceeași disciplină și și-a păstrat 4 în clasamentul general al acesteia. Evenimentul a avut loc în Leuven, Belgia și a avut la start printre cei mai puternici rideri din lume. Etapa a fost câștigată de Edvin Lindh (Suedia), urmat de Lorenzo Serres (locul 2 – Franța) și Theo Hausser (locul 3 – Austria)

Lupta pentru primul loc a fost una foarte strânsă încă de la începutul etapei. Ecarturile dintre rideri au fost extrem de mici, iar în proba de Short Track (XCC), Ede Molnar a încheiat nu a avut rival. Românul a venit pe 2 în grupa lui din optimi și în prima. S-a impus în semifinala mică și a încheiat etapa pe locul 5. 

Rezultatele complete pentru toate categoriile și probele pot fi accesate la următorul link – 

https://my.raceresult.com/279401/results 

Mulțumim partenerilor noștri, fără de care nu ne-am putea derula activitatea: Agenția Națională pentru Sport, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Auchan România, Comitetul National Paralimpic Romania, Bellotto, Kineto Medical Health, Decathlon România și Eurosport Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *